Visie

Als een stad qua verkeer uit zijn voegen barst, dan staat letterlijk alles stil. Dit kan anders! Micromobiliteit: innovatieve, kleine, elektrische vervoersmiddelen (Iwheels), die weinig ruimte op de weg innemen, niet of nauwelijks parkeerruimte vragen en geen directe uitstoot veroorzaken, laten de steden weer stromen en zo kom je sneller op je bestemming. We-all-wheel gaat niet voor een autoloze stad, maar voor een stad die bruist en waar verschillende vervoersmiddelen een plek verdienen. Waar monowheels, balance boards, elektrische steps of driewielers en vouwfietsen een aanvulling zijn en mensen sneller op hun werk of bij winkels zijn. Er zijn al veel nieuwe vervoersmiddelen verkrijgbaar én die worden steeds beter en handzamer. Sommigen passen nog niet makkelijk in de auto of trein, zijn niet toegelaten op de openbare weg of hebben te weinig bereik. Hoe meer we deze vervoersmiddelen gebruiken, des te meer innovatieve vervoersmiddelen er bijkomen én uiteindelijk zullen de meest volwaardige vervoersmiddelen de markt gaan domineren en er echt voor zorgen dat de stad schoner en levendiger wordt en wij sneller en flexibeler van A naar B komen.

 

fietspaden in Europa

We-all-wheel  bepleit  ruim baan voor Iwheels als oplossing voor the last mile in de stad. Stel Iwheels - zoals E-steps, E-trikes, segways, monowheels - gelijk aan E-bikes, zodat ze ook op het fietspad mogen rijden. België bewijst al tien jaar lang dat het kan én Iwheels een alternatief zijn voor auto's en scooters in de stad. Nederland heeft met al haar fietspaden een prachtige infrastructuur voor Iwheels.

 

 

 

fietspaden in Europa  

 

We-all-wheel  is een platform voor informatie over Iwheels of LEV (light electric vehicles) en micromobiliteit. Met vergelijking van nieuwe en veelgebruikte Iwheels  wil We-all-wheel  iedereen de mogelijkheid bieden zijn of haar eigen afweging te maken. Door ervaringen te delen, Iwheels  te testen en met name het verkeersgedrag van Iwheels  met andere weggebruikers in kaart te brengen willen we de transitie naar micromobiliteit in de stad ondersteunen en versnellen.